You are here

Sredstvo za dezinfekciju - Asepssol 1%, 1L

Sredstvo za dezinfekciju - Asepssol 1%, 1L
200.00 RSD + PDV

Sastav:
100 ml rastvora sadrži 1 % kvaternarnih amonijum jedinjenja, benzil - C12-18-alkildimetil, hloridi, CAS broj : 68391-01-5

Osobine:
Asepssol 1 % je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje sa delovanjem na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice i na pojedine tipove virusa-viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva „new castle“ bolest živine.

Nerazblažen proizvod pokazuje potpuni dezinfekcioni efekat posle 30 sekundi od kontakta sa bakterijama uključujući i Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA).

Napomena:
Asepssol  1 % je gotov radni rastvor namenjen za dezinfekciju podova i površina u domaćinstvima, bolnicama i domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama, sredstvima javnog prevoza i transporta i na ostalim mestima.

Način primene:
Asepssol 1 % se upotrebljava raspršivanjem, prebrisavanjem,potapanjem i pranjem. Ukoliko se tretirane površine ne ispiraju vodom, na njima se formira zaštitni film, te sredstvo pokazuje rezidualno dejstvo.

Površine koje dolaze u direktan kontakt sa hranom, posle tretiranja isprati higijenski ispravnom vodom.

Dezinfekcionu efikasnost proizvoda kontroliše Institut za javno zdravlje Srbije „ Dr Milan Jovanović Batut“.

Šifra proizvoda: 
124
Ostali proizvodi iz ove kategorije: 

E-MAIL

POZOVITE NAS

011.2979.603