You are here

O nama

Tehno-prom d.o.o. je privredno društvo osnovano 21.09.1992. godine u Beogradu, specijalizovano za proizvodnju i promet protivpožarne i zaštitne opreme, spoljnu trgovinu i usluge.

U skladu sa zahtevima trzišta i potrebama kupaca,  godinama smo širili  asortiman i postali prepoznatljivi u prodaji opreme i sredstava za bezbednost i zdravlje na radu, opreme za vanredne situacije, poštanskih sandučića i komunalne opreme.

Dugogodišnje  iskustvo u poslovanju i uspešna  saradnja  sa brojnim poslovnim partnerima, rezultirala je visokim kvalitetom naših proizvoda i velikim brojem zadovoljnih kupaca.

Naše poslovanje zasniva se na konstantnom unapređenju kvaliteta proizvoda i usluga, raznolikom asortimanu i brzoj isporuci.

Od naših zaposlenih možete da očekujete profesionalnost, ljubaznost i pomoć prilikom kupovine, uz stručne preporuke i konsultacije.

Naš cilj je da zadržimo dosadašnju reputaciju koju smo izgradili dugogodišnjim radom i posvećenošću i da uvek težimo da opravdamo poverenje koje nam naši kupci ukazuju.

E-MAIL

POZOVITE NAS

011.2979.603